Sfeerhaard Specialist

Over ons

Het idee voor onze sfeerhaarden is ontstaan door het ongemak van open haarden en omdat wij vonden dat een Sfeerhaard ook hoort bij het slimme huishouden van de 21e eeuw. Een echte open haard is gezellig, maar het is totaal niet praktisch. Vooral wanneer je kinderen of huisdieren hebt.

Wij vonden het hoog tijd dat Sfeerhaarden zich bij het “slimme huishouden” aansloten. De meeste andere sfeerhaarden hebben onhandige en ingewikkelde afstandsbedieningen. Daarnaast moet je er telkens voor opstaan en zijn de functies erg verouderd en niet veelzijdig.

Daarom hebben wij de ‘slimme sfeerhaard’ ontwikkeld die je met jouw smartphone kunt bedienen. Simpelweg door je telefoon te gebruiken, kun je de sfeerhaard volledig naar wens instellen. Kies uit alle kleuren voor de regenboog, of ga juist voor de realistische optie. Daarnaast is het voordeel van een slimme sfeerhaard, dat je deze met onze app gewoon kunt automatiseren. Je kunt namelijk zeer gemakkelijk instellen wanneer deze automatisch moet aangaan en in welke kleuren.

Al onze Sfeerhaarden zijn ook 100% elektrisch, ze zijn daarom niet alleen praktischer maar ook zeer duurzaam!

Ontdek zelf de voordelen van een sfeerhaard! Voeg nu een slimme sfeerhaard toe aan de inrichting van jouw woning en pas deze volledig aan naar jouw wens, allemaal met een simpele swipe op je telefoon!

Slimme sfeerhaarden

Bedien elke sfeerhaard vanuit de app of met stembediening

Alle kleuren van de regenboog

Kies jouw sfeer in elke gewenste kleur of helderheid

Duurzaamheid

Alle sfeerhaarden zijn 100% elektrisch

Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!

WAT ER OVER ONS WORDT GEZEGD