Elektrische sfeerhaarden

Een elektrische sfeerhaard biedt dé oplossing voor wie wil genieten van sfeervol, net echt vuur. De openhaard is een geliefd onderdeel van het interieur. Het geeft een nostalgisch gevoel en maakt de koude winterdagen heerlijk warm. Niet alleen qua temperatuur – want daar hebben we tegenwoordig de verwarming voor – maar met name qua sfeer. Aan een echte openhaard kleven echter eenaantal nadelen. En dat is precíes waarvoor de elektrische sfeerhaard in het leven is geroepen. Aan het begin van het elektrische sfeerhaard-tijdperk, moest er nog een hoop doorontwikkeld worden om ze een volwaardig alternatief te laten zijn
voor ‘de echte’. Deze doorontwikkeling in combinatie met het feit dat veel
huishoudens er tegenwoordig voor kiezen geen gasaansluiting in huis te nemen, heeft de elektrische sfeerhaarden razend populair gemaakt. En vandaag de dag zien de elektrische haarden er zó echt uit, dat zelfs mensen mét gasaansluiting er steeds vaker voor kiezen.

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Een bekend pluspunt van de elektrische sfeerhaard anno nu, is het feit dat ze nog maar moeilijk van echt te onderscheiden zijn. Maar een product dat zó in zijn populariteit is gestegen, moet toch wel meer pro’s hebben? Dat hebben ze zeker! We lichten ze graag aan je toe:

 • De elektrische sfeerhaard is nèt echt.
  We kunnen het niet vaak genoeg benoemen: de elektrische sfeerhaard is nèt echt. Wanneer men overweegt om een namaakproduct te kopen, heerst soms de kans op een te neppe uitstraling. Dat is, met name bij de elektrische sfeerhaarden uit de Inferno serie, dus absoluut niet aan de orde.
 • Veiligheid
  Bij geen van onze producten is er echt vuur in het spel. Dat betekent: geen kans op kinderen of huisdieren die zich verbranden en geen overig brandgeval. Daarmee is de elektrische sfeerhaard een uiterst veilige keuze.
 • Energiezuinig
  Alle sfeerhaarden uit onze collectie zijn voorzien van volledige LED verlichting. Dat maakt de producten niet alleen duurzaam, maar ook nog eens interessant voor de portemonnee.
 • Met de app te bedienen
  Door het gebruik van onze app, wordt de elektrische sfeerhaard onderdeel van jouw slimme huishouden. Je stelt eenvoudig je favoriete kleuren, helderheid en tijdvoorkeuren in, zodat je in het vervolg met één druk op de knop de gewenste sfeer kunt kiezen.

Elektrische sfeerhaarden van de Sfeerhaard Specialist

Kies je voor een elektrische sfeerhaard van de Sfeerhaard Specialist, dan kies je voor kwaliteit. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit verschillende modellen en maten. De Inferno biedt meer neutraliteit en basiskleuren, waar je met de Spectrum alle kanten op kan als het op kleuren aankomt. Maar welke elektrische haard het uiteindelijk ook wordt: bij al onze producten ben je verzekerd van topkwaliteit én realistische uitstraling.

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond